Pikk, võimas ja õõnes lõppmäng

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Raudmees (Robert Downey Jr) on filmis «Tasujad: Lõppmäng» roostes: kohe alguses on Tony Stark alla andnud ja valmis surema. 
Raudmees (Robert Downey Jr) on filmis «Tasujad: Lõppmäng» roostes: kohe alguses on Tony Stark alla andnud ja valmis surema. Foto: Kaader filmist

Kui te olete Marveli kinouniversumi ja eriti selle «Tasujate» frantsiisi veendunud fänn, siis ärge vaevuge edasi lugema. Te teate kõike niikuinii paremini kui kriitik ja teil on selle kohta juba oma arvamus olemas. Ülejäänutele mõned mõtted, millega sellele kolmetunnisele oopusele vastu minna.

Superfilmi «Tasujad: Lõppmäng» ees on titaanlik ülesanne: võtta kokku väga paljude Marveli koomiksiuniversumis sebivate tegelaste ja tegevusliinide otsad. Ja neid on palju: esimeseks selle 21-osalise filmisaaga filmiks võib pidada «Raudmeest» (2008) ja nimetus «Tasuja» ilmub pealkirja esimest korda 2011. aastal. See tähendab, et vaataja sensoorsed organid külvatakse üle massiivse tulevärgiga ja finessidele pühendumine pole eriti võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles