Galerii: Endla Teater lõpetas hooaja piknikuga

Kultuuritoimetus
Copy

Endla Teater lõpetas 108. sisehooaja 25. mail, kui toimus Piknik Endla Teatriga. Teatri taga ootasid kõiki huvilisi lauad ja pingid, kuhu sai tulla kas oma piknikukorviga või -korvita ja osta head süüa-juua kohapealt.

Piknikul olid esinejad, mõnus toit, piletiüllatused, teatriekskursioonid, põnevad tegevused nii lastele kui täiskasvanutele. Ilusat eestikeelset muusikat esitasid Marek Sadam ja Martin Trudnikov ning üles astus ka «Ihu paradiisi» meeskoor! Päevajuht oli Meelis Sarv.

Maitsvat toitu pakkusid Teatrikohvik, teatritöötajad, erinevad Eesti juustutootjad ning Pärnu kohaliku toidu pakkujad. Tulenevalt uue suvelavastuse «Ihu paradiis» toimumiskohast, milleks on Pärnu esimene vannimaja (spaa), olid üritusel ka Eesti looduskosmeetikatootjad, ravimuda pakkujad ning Estonia Resort Hotel & Spa. Toimusid meeleolukad viktoriinid, loosid ning mängud nii väikestele kui suurtele. Endla kassa rõõmustas teatrisõpru soodushindadega, kostüümilaenutus fotonurgaga ning Maarja-Magdaleena Gild töötubadega. Tasuta teatriekskursioone viis läbi teatrijuht Roland Leesment.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles