Ansambli Alice in Chains Tallinna kontsert viiakse üle Saku Suurhalli blackbox´i

Kultuuritoimetus
Copy
Alice In Chains.
Alice In Chains. Foto: AFP / Scanpix

Alice in Chains annab teada, et nende väljamüüdud kontsert 13. juunil Tallinnas viiakse suure nõudluse tõttu Rock Cafest üle Saku Suurhalli blackbox´i. Kontserdi üleviimine uude toimumispaika on vajalik samuti nii tehnilistel kui ka kontserdikülastaja turvalisuse tagamise põhjustel. Kontserdi kuupäev jääb samaks – 13. juuni ning kõik ostetud piletid jäävad kehtima ka uue toimumiskoha puhul (ümber vahetada pole vaja). Piletilevis nüüd müügil ka lisapiletid. Korraldajad vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.

Ansambel tuli kokku 1987. aastal Seattle'is. Nirvana, Pearl Jami ja Soundgardeni kõrval peetakse just Alice in Chains'i osaks «suurest nelikust», mis 1990ndatel kaasaegsele rokkmuusikale uue kõla ja hingamise andis. Pika karjääri jooksul on Alice In Chains kogunud mitmeid Grammy nominatsioone, müünud rohkem kui 20 miljonit albumit ja koondanud enda ümber lojaalse fännibaasi.

Alice In Chains oli teiste 90ndate bändide kõrval oma kõla poolest nagu anomaalia, kuid paljude inimeste jaoks siiski üks tõeline grungebänd. Bändi esimene album «Facelift» ilmus 1990. aasta suvel. Esimese viie tegutsemisaasta jooksul andis Alice In Chains välja kolm täispikka stuudioalbumit ning kaks akustilist lühialbumit.

Peale vahepealset dekaadipikkust pausi, otsustas Alice In Chains 2006. aastal taas kokku tulla. Bändi ühe ninamehe Layne Staley surma tõttu liitus bändiga uus solist William DuVall. Rokkarid tegid tugeva tagasituleku stuudioalbumiga «Black Gives Way to Blue», mis oli veel võimsam ja tumedam kui nende varasemalt välja antud looming. 2018. aastal nägi ilmavalgust bändi uus kauamängiv nimega «Rainier Fog».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles