Sügisel esineb Tallinnas sünge Amenra Belgiast

Kultuuritoimetus
Copy
Amnera
Amnera Foto: promo

17. novembril astub Tallinnas klubis Tapper üles Belgia post-metal bänd Amenra. Nendega ühinevad samaks õhtuks veel YLVA Austraaliast ning E-L-R Šveitsist.

Amenra on 1999. aastal alustanud bänd, mis on tänaseks välja andnud kuus stuudioplaati. Nende omapärane stiil on kergelt miksitud nii doom-metalist, hardcore pungist kui post-rokist. Bänd on eriti tuntud oma erakordsete live'de poolest, mis publikule hingestatud visuaali ja süngete toonide sümbioosi tulemusel kordumatu mälestuse jätavad.

Austraalia põrandaaluse muusika mekast Melbourne'st pärit YLVA toob publikuni tumeda ja müstilise helipildi. Bändi kuni 13-minutilised lood viivad kuulaja ekslema süngesse metsa, kus kõige kiiremad liigutused käivad kõiki reegleid rikkudes siiski aegluubis.

E-L-R tuleb Tallinnasse Šveitsist ning toob endaga kaasa paraja portsu müstikat. Kolmeliikmeline bänd on tänaseks tegutsenud küll vaid kolm aastat, aga kui keegi üldse teab, kuidas laval muusikalist hüpnoosi teostada, siis on selleks nemad.

“Kui sulle sümpatiseerivad sellised nimed nagu Cult Of Luna, Tool ning Neurosis, siis on see kontsert just sinu jaoks,” ütleb kontserti korraldava Urban Cultur Entertainmenti esindaja Tanya Korenik. “Mul on siiralt hea meel, et Amenra tagasi Tallinnasse tuleb ja ka E-L-R ning YLVA on bändid, keda kindlasti näha-kuulata tasub. Neile, kes Amenrast seni midagi kuulnud ei ole, ütleksin ehk, et tegemist on bändiga, mis mängib väga valju, sünget ja sügavalt emotsionaalset muusikat. Täpsemalt seda kõike kirjeldada on võimatu - nad loovad täiesti teise dimensiooni, mida igaüks ise kogema peab. Ma olen täiesti veendunud, et see saab üks eepiline kontsert olema!”

Piletid kontserdile on alates 13. juunist saadaval Ticketeris ning 14. juunist Tallinnas kaupluses Stanford Music ja Tartus pubis Underground.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles