Klubis HALLis esineb Soome põrandaaluse tantsumuusika pioneer Mono Junk

Kultuuritoimetus
Copy
Klubi HALL.
Klubi HALL. Foto: Klubi Hall.

Reedel, 21. juunil leiab Tallinna ööklubis HALL aset acid-muusikale pühendatud üritustesari House of Acid, kus esineb live kavaga Soomest pärit helivõlur Mono Junk.

Mono Junk (Kimmo Rapatti, 50) on Imatrast, Soomest pärit elektroonilise tantsumuusika artist, keda peetakse üheks electro- ja teknomuusika teerajajateks. 1992. aastal tema poolt rajatud plaadifirma Dum Records on suuresti aidanud kujundada tänapäevast minimalistlikku tekno-muusikat. Mono Junk aliase alt tehtav muusika on reeglina üllatav, omapärane ning laetud kõrge energiaga. Kimmo Rapatti on ühtlasi grupeeringu New York City Survivors liige ning on loonud muusikat ka mitme teise monikeri alt, nagu Detroit Diesel ja Melody Boy 2000.

Lisaks Mono Junkile astuvad peol üles kaks kohalikele pidutsejatele hästi tuttavat DJ’d Tanel Mütt ja mrds. Uksed avatakse kõigile kell 23:59 ja ürituse lõpp on kell 8:00. Pileti hinnaga 10€ saab soetada ukselt. Filmimine ja pildistamine on klubi siseruumides keelatud!  vanusepiirang HALLis on 21+.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles