Industriaalmuusika legend Ministry esineb Tallinnas

Kultuuritoimetus
Copy
Ministry.
Ministry. Foto: Phil Parmet

Teisipäeval, 16. juulil astub Tallinnas, Helitehases üles tõeline industriaalmuusika suurkuju Ministry. Kaasa teevad veel Dying Fetus ja Survival Is Suicide.

Ministry esineb esmakordselt Eestis juba teisipäeval, 16. juulil, külalisesinejana astub lavale Dying Fetus. Ministry klubikontsert Tallinnas on seda tähelepanuväärsem, et varasemalt on lähim võimalus olnud bändi vaadata ja kuulata aastaid tagasi põhjanaabrite festivalil Tuska, kus astuti üles peaesinejana. Ninamehe Al Jourgenseni veetud Ministry on raskema industriaalmuusika üks olulisemaid bände ning žanri alusepanijaid.

80ndate alguses loodud bänd on lisaks omanäolisele helipildile hoidnud kätt pulsil ka aktuaalsetel ühiskondlikel teemadel. Ministry värskeim, eelmisel aastal ilmunud album «AmeriKKKant» peegeldab tuliselt olukorda USAs.

«See ei ole anti-Trump album, pigem on see «Kas sa panid tähele, mida koolis räägiti? Kas inimestel on veel mingisugune intellektuaalne uudishimu alles? Vaatame peeglisse, kas see on tõesti see, mis te olla soovite?» küsimustega album,» seletab Jourgensen lähenemist.

Piletid kontserdile on müügil Ticketeris ning Tallinnas kaupluses Stanford Music ja Sveta Baaris, Tartus klubis Underground.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles