Hiiumaal saab taas nautida elavat muusikat ja mahedat atmosfääri

Kultuuritoimetus
Copy
Kalana Saund 2018.
Kalana Saund 2018. Foto: Artur Laugamets/Simmo Saska

Hiiumaal saab 25. juulil alguse juba neljandat korda toimuv Kalana Saund, mis leiab aset Sõru sadamas. 

Kalana Saund, mis on puhkuseks mõeldud romantiline festival, toimub sel aastal 25. juulist kuni 28. juulini Sõru paadikuuris ja selle lähiümbruses.

Festival ühendab endas kolmel päeval ja kolmel laval toimuvat olelusfestivali, mis pole pelgalt muusikale pühendatud, vaid seob kokku Hiiumaa mereõhust mahedat atmosfääri ja elektroonilist, poolelektroonilist, hullu, pehmet, ilusat, tempokat, hüpnootilist, klassikalist muusikat vestlusringide ja inimestevahelise kultuurilise sideme loomisega. 

Lisaks muusikale leiab selleaastaselt festivalilt muusikavälise kultuuriprogrammi, mis hõlmab endas salapärase laiu külastust, kõrbesõitu Hiiumaa liivaväljadel, saatjaks Hiiumaa idülliline vibe ja rahulik ja leebe meretuul. Osa saab võtta ka vestlusringidest, viktoriinist või kulgeda niisama sõprade seltsis. 

Kokku on oma osalemisest Kalana Saundil teada andnud rohkem kui 40 DJ'd ja muusikut Eestist ja välismaalt, kelle muusikalised ambitsioonid varieeruvad house'st techno ning räpini, pakkudes seeläbi midagi igale maitsele. Toimub Iiri plaadifirma WAH WAH WINO takeover, teiste hulgas astuvad üles veel Genka, marp$, Una Bomba, Väike Pede, Vitamin C, Weak People, Meisterjaan. DJ'st on esindatud Luurel Varas, Mari-Anna Miller, Rain Tolk, Raul Saaremets, Siim Nestor ja paljud teised.

Piletid festivalile ja täiendavatele kultuurisündmustele on saadaval Ticketeris

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles