Kõnekas indie-muusik Father John Misty annab kontserti Lätis

Kultuuritoimetus
Copy
Father John Misty esinemas Pinkik i Parken festivalil Oslos.
Father John Misty esinemas Pinkik i Parken festivalil Oslos. Foto: Tore Sætre, Wikipedia

Üks uuema aja väljendusrikkamaid ja kõnekamaid indie-muusikuid Father John Misty esineb 13. augustil Riias, Palladium kontsertsaalis. 

Father John Misty, kodanikunimega Josh Tillman, saavutas laiema tuntuse indie-muusika stseenis ansambli Fleet Foxes trummarina, kuid lahkus bändist vahetult enne oma uue persona kujundamist ja loomist. 

2012. aastal Father John Mistyna esimese albumi «Fear Fun» üllitanud ja oma kontroversiaalsuse tõttu kiiresti populaarsuse saavutanud muusik on lisaks muusikale tuntud ka oma teravate väljaütlemiste poolest, mis puudutavad Ameerika Ühendriikide poliitilist seisu, kuid ka kultuurilist mandumist, kanepi legaliseerimist ja meelelahutusäri. 

Terav, värvikas ja vaimukas sõnakasutus on esindatud ka tema loomingus, mis on olnud läbivalt ühiskonnakriitiline, kuid ka üdini personaalne. Albumite «I Love You, Honeybear» ja «God's Favorite Customer» ainestik on täielikult võetud tema isiklikust elust ning kätkeb endas teemasid abielust, elunägemusest ja depressiooniga võitlemisest. 

Kokku on Father John Misty välja andnud neli albumit ning salvestanud arvukalt versioone tuntud lugudest, seal hulgas Taylor Swifti «1989» albumilt pärit lugudest, kuid ka paladest nagu Arcade Fire'i «The Suburbs», Leonard Cohen'i «Bird on a Wire» ja paljudest teistest. 

Tutvu muusiku värskeima albumiga Spotifys: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles