Telesari "Pank" püüab auhinda (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Sergo Vares Toomas Pisukesena sarjas «Pank».
Sergo Vares Toomas Pisukesena sarjas «Pank». Foto: Jekaterina Abramova.

Telesari “Pank” ja Raadioteatri kuuldemäng "Must luik" kandideerivad PRIX EUROPA auhinnale.

Euroopa mõjukaim tele, raadio ja digitaalmeedia festival PRIX EUROPA 2019 on avalikustanud kandidaadid tänavustele auhindadele. Lavastuslike telesarjade lõppvalikusse on jõudnud ETV telesari “Pank” ja kuuldemängude kategoorias on esindatud Raadioteatri kuuldemäng "Must luik".

PRIX EUROPA festivalil jagatakse tänavu auhindu üheksas kategoorias, sh neljas tele- ja raadiokategoorias ning ühes digimeedia kategoorias. Telesari “Pank” kandideerib parima lavastusliku telesarja auhinnale koos 20 teise telesarjaga. Priit Põldma kirjutatud ja Tamur Tohveri lavastatud Raadioteatri kuuldemäng “Must luik” on võistlustules koos 29 kandidaadiga. Kokku esitati seekordsetele auhindadele rohkem kui 650 originaalprogrammi.

PRIX EUROPA toimus esimest korda 1987. aastal ja on aastatega kasvanud mõjukaimaks üle-euroopaliseks festivaliks, mis koondab Euroopa meediaorganisatsioonide silmapaistvaimad tööd. Tänavune festival toimub 6.-12. oktoobrini Potsdamis, võitjad kuulutatakse välja auhinnatseremoonial 11. oktoobril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles