Kinos Sõprus saab taas kohtuda filmitegijatega

Kultuuritoimetus
Copy
Andres Puustusmaa filmi «Kohtunik» plakat. FOTO: Filmiplakat
Andres Puustusmaa filmi «Kohtunik» plakat. FOTO: Filmiplakat Foto: Filmiplakat

Juba septembri esimeses pooles jätkub Sõpruse eriprogramm «Linastus ja kohtumine filmitegijatega». Sügis on uute kodumaiste filmide poolest hoogne ja linastusi jagub. Kohtumistel saab näha nii tuntud filminäitlejaid, pööraseid dokumentaliste kui ka hullumeelsete häälte tegijaid kodumaises filmimaailmas. 

«Sõpruse üks populaarsemaid programme «Linastus ja kohtumine filmitegijatega» jätkab samas formaadis nagu eelnevatelgi aastatel. Vestlused toimuvad pärast linastust, et publikul oleks võimalik juba endal filmi osas seisukohti võtta või vaatamise käigus tekkinud küsimusi filmitegijatele esitada,» selgitab kino Sõpruse antud programmi koordinaator Dagmar Reinolt.

«Uus hooaeg algab juba 10. septembril filmiga «Kohtunik», kuhu ootame filmi üht peategelast Mait Malmsteni. Sellele järgneb Rain Rannu «Ükssarvik» ning juba septembri lõpul tulevad kinno publikuga kohtuma «Vanamehe filmi» hääled ja tegijad,» lisas Reinolt.

Oktoobris jõuavad kindlasti Sõpruse ekraanile antud programmis film Tõnis Mägist ning kuu lõpul kauaoodatud «Aasta täis draamat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles