Kosmikud tähistavad 20. sünnipäeva Eesti tuuriga

Ansambel Kosmikud.

FOTO: SET Promotion

20 aastat tagasi sündis Järvakandis ansambel Kosmikud, asutajaliikmeteks Taavi Pedriks, Kõmmari, Aleksander Vana ja Kristo Rajasaare. Kahe esimese asemel on tänaseks bändis laulja Hainz ja basskitarrist Rainer Rob Sirel.

20 aasta sisse on mahtunud kuus stuudioalbumit ning kaas- ja koostööd paljude erinevate muusikutega: Rein Rannap, Peeter Volkonski, Üllar Jörberg, Kauko Röyhkä, Toomas Vana, Genka, Onu Bella, Joel Steinfeldt, ansamblid Propeller, No-Big-Silence, Laine, Viikate jt.

Et vananemist vääriliselt tähistada, läheb ansambel kaheksast kontserdist koosnevale Eesti tuurile, mis algab Tallinnas Ülemiste linnakusse kolinud ja seal vastavatud uues Rock Cafés ning viib läbi Sindi, Pärnu, Rakvere, Viljandi, Tõrva, Järvakandi ja Tartu. Kosmikutega liituvad laval pikaaegsed kolleegid, Muusik-Seifi raudvarad Mati Vaarmann ja Elmu Värk. Ei puudu ka üllatused.

Uksed avatakse kõikjal kell 21, kontserdi algus kell 22.

11.10 Rock Café, Tallinn (Uus aadress! Keevise 6)

12.10 Sindi Seltsimaja, festival Sindi Rock 50 (piletid kohapealt)

01.11 Tempel, Pärnu

02.11 Buena Vista Sofa Club, Rakvere

08.11 Pööning, Viljandi

09.11 Pubi Juudas, Tõrva

15.11 Kultuurihall, Järvakandi

16.11 Genialistide klubi, Tartu

Kosmikute diskograafia:

“Ei roosid” (1999, Kaljukotkas)

“Kuidas tuli pimedus” (2003, Kaljukotkas)

“Pulmad ja matused” (2006, Viska Mulda)

“Ainus, mis jääb, on BEAT” (2008, Viska Mulda)

“Öö ei lase magada” (2011, Viska Mulda)

“Sügis sanatooriumis” (2017, VIska mulda)

Tagasi üles