Osta Jõulujazzi pileteid nagu põrsast kotis

Kultuuritoimetus
Copy
Jõulujazz 2014 kontsert nr 4
Jõulujazz 2014 kontsert nr 4 Foto: Kultuurikava.ee

Jõulujazzi piletite pimemüük 16.-17. septembril rõõmustab muusikasõpru tavapärasest poole soodsamate hindadega. Kampaania raames tuleb müügile vaid 600 piletit 13 kontserdile. 50 proytsenti soodsamate kampaaniapiletite ostmisel on teada vaid kontserdi toimumise kuupäev, kellaaeg ja koht. Festival Jõulujazz toimub 29. novembrist kuni 12. detsembrini üle Eesti.

Jõulujazzi täisprogramm koos esinejatega avalikustatakse pärast Pimemüügi lõppu 18. septembril kell 10.00 Jazzkaare kodulehel www.jazzkaar.ee. Jõulujazzi kavast leiab nii imelisi lauljaid, legendaarseid tippmuusikuid, festivaliks sündinud koostöid ning mitmeid uusi avastusi.

 Festivali kunstilise juhi Anne Ermi sõnul ahvatleb Pimemüük ka tänavu heade üllatustega. «Jõulujazzi programm on mitmekesine sisaldades nii maiuspalu väikestele muusikasõpradele kui ka Eesti instrumentalistide uute kavade esmaesitlusi. Kutsume muusikasõbrad ka uutesse kontsertsaalidesse nagu Noblessneri valukoda, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia suur saal ja Fotografiska Tallinn,» julgustas Erm.

 Festival Jõulujazz 2019 pakub 29. novembrist kuni 12. detsembrini tipptasemel kontserte kirikutes, klubides, kontserdi- ja teatrisaalides üle Eesti. Jõulujazz toimub Tallinnas, Viljandis, Tartus, Pärnus ja Haapsalus. Festivali peaesinejad on Grammy auhinna võitnud Ameerika laulja Kurt Elling ning a capella kuuik Accent. Nende kontsertide piletid on juba müügil ja Pimemüügi sooduskampaania neile kontsertidele ei kehti. Pimemüügi partner on Piletilevi.

24. korda toimuva Jõulujazzi Pimemüük toimub 16.-17. septembrini Piletilevi müügikohtades ning veebiaadressil www.piletilevi.ee. Kampaania raames tuleb müüki 600 sooduspiletit ning igale kontserdile saab korraga osta kuni 4 piletit. Pimemüük ei laiene varem müügil olnud Jõulujazzi peaesinejate Kurt Ellingu ja Accent kontserdile. Täpsemad kampaania tingimused ja info Jazzkaare infotelefonil 666 0030.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles