Novembris toimuvad Jaak Joala mälestuskontserdid

Kultuuritoimetus
Copy
Koit Toome esitab Jaak Joala laule.
Koit Toome esitab Jaak Joala laule. Foto: Sander Ilvest

Käesoleva aasta septembris möödus viis aastat suurmeister Jaak Joala surmast. Et Eesti tõelist muusikalegendi kõigi mälestustes hoida, toimuvad novembris galakontserdid «Kummardus Jaak Joalale», kus teevad kaasa mitmed tunnustatud lauljad ning Jaak Joala kunagine ansambel Radar.

Jaak Joala laule esitab kontsertidel Koit Toome, kes oli Joala õpilane ning kellele Joala oli justkui isafiguur. Koit on aastaid oma õpetaja laule laulnud ja publik on need alati soojalt vastu võtnud.

Kontserdil lööb kaasa Ivo Linna, kes on mäletatavasti Jaak Joalaga lava jaganud ning mitmeid kontserte koos andnud. Lisaks astuvad lavale Valter Soosalu ja Jassi Zahharov, kes siiani Jaak Joala lauldud laule oma kontsertidel laulavad ning au sees hoiavad. Kontserdil kuuleb nii aegumatuid estraadilaule kui ka Joala rokilikumaid palasid.

Lauljaid saadab kontsertidel Jaak Joala ansambel Radar, mis taasühineb nendeks neljaks õhtuks, ning publik saab nautida ka ehtsat vana head Radari fusion'it.

Tegemist on erilise sündmusega, et teha suur kummardus armastatud Jaak Joalale, keda paljud mäletavad siiani Eesti ühe andekaima lauljana.

Kontserdikohad ja -ajad:

14.11 kell 19 – Vanemuise kontserdimaja

15.11 kell 19 – Alexela kontserdimaja

16.11 kell 19 – Pärnu kontserdimaja

24.11 kell 18 – Mooste mõisa folgikoda

Sündmuse koduleht: www.kontsert.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles