HALLi Halloweeni peo eeskavas on The Horrorist ja kohapeal filmitud õudukas

Kultuuritoimetus
Copy
Õudusfilm “Reiv”.
Õudusfilm “Reiv”. Foto: Ken Mürk

Reedel, 1. novembril toimub Tallinna klubis HALL suur Halloweeni pidu, kus ühendatakse jõud tumemuusika peosarjaga Beats From The Vault ja lühi-õudusfilmiga “Reiv”. Selleks õhtuks muudetakse klubi õuduste halliks, kus võib otsa komistada oma suurimatele hirmudele. Peaesinejana astub lavale ühemehe-armaada The Horrorist.

The Horrorist on USAst pärit, ent Berliinis resideeriv muusik Oliver Chesler, kes on end paljude ajudesse kummitama jäänud looga “One Night In New York City”. The Horroristi muusikat iseloomustavad kehamuusika biitidega karastatud techno, analoogmasinad, hardcore’i ja gabber’i biidid ning spoken-word’i pajatused, mida nõrganärvilistele ei soovita.

Õhtu algab seekord juba kell 23 õudusfilmi “Reiv” linastusega, mis on filmitud HALLis. „Reiv” on Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi kolmanda kursuse lühifilm, mis kõneleb kolme nooruki võikast kogemusest intensiivsel reivipeol, kus peodroogid pole kellelegi võõrad.

 Filmi režissöör on Johannes Magnus Aule, produtsent Aili Maarja ning näitlejad Mart Müürisepp, Henessi Schmidt, Kristiin Räägel. Filmi aluseks on Janar Saaroni HÕFFil Horrostöri õudusjutuvõistluse võitnud jutt “Reiverid”.

Lisaks meelierutavale värvi- ja valgusmängule soovivad filmi autorid kinolinale projitseerida ka sõnumit narkootikumide väär- ja liigtarvitamise ohtlikkusest.

The Rave // Reiv - Official Trailer from The Rave // Reiv on Vimeo.

Peo korraldajad soovitavad välja otsida oma vampiirihambad, kunstvere ning verdtarretavamad ja säravaimad kostüümid. Samuti on võimalus lasta endale kohapeal korralik Halloweeni meik teha.

Lisaks mängivad üritusel plaate DJ 4-got-10, Katja Adrikova, Eisi, Priit Kuusik ja Hugo Mesi. “Reivi” filmile teevad muusikaga sooja Henessi Schmidt ja Kristiin Räägel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles