Anna Kaneelina avaldas muusikavideo loole «What Have I Done for Love»

Kultuuritoimetus
Copy
Anna Kaneelina - What Have I Done for Love
Anna Kaneelina - What Have I Done for Love Foto: Kaader videost

Käesoleva aasta alguses debüütalbumi välja andnud Anna Kaneelina avaldas muusikavideo loole «What Have I Done for Love». Videos kohtuvad nii jaanuarikuine Küpros, südasuvine Männiku karjäär kui ka varasügisene Kose kasemets.

Muusik ise kirjeldas video tekkelugu järgmiselt: «Käisime selle aasta jaanuaris Küprosel plaaniga filmida video loole «Thunder». Filmitud materjal tuli väga kõnekas ja kaunis, kuid tundsime, et see ei räägi siiski «Thunderiga» sama keelt. Nii jäigi kogu filmitud materjal oma aega ootama. Ühel hetkel tundus, et seal filmitu joondub hoopis loo «What Have I Done for Love» muusikaga. Otsustasime veidi juurde filmida ning nii see video sündiski. Video režissööriks on Jekaterina Abramova, kellega koostööd ma väga nautisin. Kaamera ees endaks jääda, või siis hoopis enda piire ületada võib olla väga keeruline ülesanne. Jekaterinaga oli aga kõik väga loomulik ning intuitiivne.

«What Have I Done for Love» jutustab armastuse õppetundidest, möödalaskmistest ja taipamistest. Kuidas jõuda selleni, et inimene ei otsi armastust vaid endast väljastpoolt,  vaid tõdeb, et see tunne saab alguse temast endast. Ja see, kuidas otsustad elada, on kantud sellest armastuse tundest igas hetkes.»

Annat ja tema bändi saab kuulda juba 27. novembril Vaba Laval. Kontserdil on kaastegevad visuaalikunstnik Alyona Movko ning keelpillikvartett Prezioso, kelle esituses kõlavad Raun Juurikase poolt spetsiaalselt selleks kontserdiks loodud seaded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles