Täna algab Orelipoisi rahvusvaheline kontserttuur

Kultuuritoimetus
Copy
Orelipoiss aka Jaan Pehk.
Orelipoiss aka Jaan Pehk. Foto: Jelena Rudi

Orelipoisina tuntud laulev helilooja, poeet ja kitarrist Jaan Pehk alustab rahvusvahelist kontserttuuri. Täna õhtul esinetakse Tamperes, homme Helsingis, reedel Tallinnas ja laupäeval Pärnus. Ringreisil, mis kannab nime "Finest International Music Concert Tour Ever 2019", esinetakse koos põhjanaabrite huumorimuusika legendi Sepi Kumpulaisega.

Sepi Kumpulaineni lauludega said paljud eestlased tuttavaks juba üheksakümnendate alguses. Duo, kuhu kuulub ka Juha Saunala, esituses tulevad ettekandele nende tuntuimad palad nagu "Kutsukaa Putkimies", "Hirviö tuli mua vastaan", "Armotonta menoa" ja "Dip pa da", mida on mänginud ka Eesti raadiojaamad.

Jaan Pehk esitab omaloodud laule, mille hulka kuuluvad kindlasti “Neli jäätist”, “Valss”, “See alles jääb” ja “Minu pruut”. Mõlemad mehed lubavad anda kõikjal korraliku ja lõbusa täispika kontserdi, kust ei puudu ka paar ühist pala.

Kohapeal on müügil CD-plaadid ning avatud on baar. Soomes toimuvate kontsertide piletid on müügil Tiketti ja Ticketmasteri müügikeskondades, Eestis saab pileteid osta Piletilevist.

Ringreisi kava:

20.11 TAMPERE – Maanalainen (Hämeenpuisto 17-19)

21.11 HELSINKI – Elmun Baari (Telakkakatu 8)

22.11 TALLINN – Urban Bar (Rotermanni kvartal, Roseni tänav 9)

23.11 PÄRNU – Endla Teatrikohvik (Keskväljak 1)

Kontsertide algus on Soomes kell 20:00, Tallinnas kell üheksa õhtul ning Pärnus kell 21:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles