Reedel esineb Tallinnas Carnival Youth

Kultuuritoimetus
Copy
Carnival Youth
Carnival Youth Foto: Carnival Youth

Rahvusvahelist edu nautiv Läti indie-rokk bänd Carnival Youth annab reedel, 6. detsembril, kontserdi Tallinna lokaalis Kivi Paber Käärid. Eestimaale saabuvad noored lätlased sel suvel Brasiilias salvestatud albumit “Good Luck” tutvustava tuuri raames. Ringreisi käigus jõutakse käesoleval aastal veel Ungarisse, Leetu, Šveitsi, Tšehhimaale, Slovakkiasse, Poola, Saksamaale, Inglismaale ja Taani. Eestimaal antakse vaid üks kontsert.

Bändi uus album “Good Luck” on salvestatud Sao Paulos. Tegemist on Carnival Youthi kolmanda kauamängivaga, millel leiduvad palad peegeldavad hästi noormeeste entusiasmi ja armastust muusika vastu. Seejuures kõlab bänd ühtviisi ehedalt ja usutavalt nii salvestistel kui kontsertidel.

Carnival Youth on rohkete auhindadega pärjatud Baltikumi edukaim noorema generatsiooni bänd, mis alustas teguvust 2012. aastal. Kolmeliikmelise kollektiivi moodustavad Roberts klahvpillidel ning kaksikud Emils (vokaal ja trummid) ja Edgars (kitarr). Vendade isa Renars on Läti menukaima kollektiivi Brainstorm laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles