Ugala teatri lastelaulud jõuavad lavale ja laulikusse

Kultuuritoimetus
Copy
Südamlik Plekkmees (Karl Robert Saaremäe), humoorikalt julge Lõvi (Aarne Soro) ning  arukas ja ettevõtlik Hernehirmutis (Klaudia Tiitsmaa) Ringo Ramuli Ugala lavastuses «Võlur Oz».
Südamlik Plekkmees (Karl Robert Saaremäe), humoorikalt julge Lõvi (Aarne Soro) ning arukas ja ettevõtlik Hernehirmutis (Klaudia Tiitsmaa) Ringo Ramuli Ugala lavastuses «Võlur Oz». Foto: Heigo Teder/Ugala

Ugala teatri laval kohtuvad emakeelepäeval, 14. märtsil lastelaulude kontsert-etendusel «See on tõeline võlujõud» tuntud muusikud ning pea poolsada laululast. Kõlavad laulud 100-aastaseks saanud Ugala teatri lastelavastustest.

Suuresti tänu teatri muusikajuhile Peeter Konovalovile on paljud Ugala viimaste aastakümnete lastelavastused lauluderohked ning valminud on hulgaliselt originaalloomingut.

Laule esitavad lapsed Viljandi ja Võhma muusikakoolist ning Tartu laulustuudiost Külliki Lauluaed. Laval on Toomas Rull löökpillidel, Raul Vaigla basskitarril, Ain Agan kitarril, Villu Veski saksofonil ja elektroonikal ning Marge Loik klaveril.

Laululaste juhendajad on Maarika Reimand, Marge Loik, Roosi Rõõmusaare, Külliki Levin ja Kadi Ritsing, etenduse lavastab Oleg Titov, muusikajuht on Peeter Konovalov, dramaturg Liis Aedmaa ja näitleja Klaudia Tiitsmaa illustratsioonide põhjal loob videokujunduse Siimar Kivisild. Kontserti juhib näitleja Martin Mill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles