Põhja Konn avaldas uue videosingli ja tähistab 11. sünnipäeva kontserdiga

Kultuuritoimetus
Copy
Põhja Konn
Põhja Konn Foto: Mats Õun

Põhja Konn avaldas kontsertsalvestuse loost «Pillimees on alati tragi», mis pärineb hiljuti Eesti Muusikaauhindadel aasta rock-albumi tiitli võitnud albumilt «Hetk. InSpereeritud Tüürist». Lugu «Pillimees on alati tragi» saab kuulda elavas esituses koos Lauri Metsvahiga taas 13. märtsil Tartu klubis Rock & Roll, kus bänd annab 11. sünnipäeva puhul kontserdi.

„Meil on Põhja Konnaga hea meel Lauri Metsvahiga koos 11. sünnipäeva kontsert anda. Tema liitumine meie bändiga kauamängivaks „Hetk. InSpereeritud Tüürist“ aitas mitmele albumile jõudnud loole vajaliku vungi anda. Lugu „Pillimees on alati tragi“, mille nüüd videosinglina avaldasime, on kindlasti nendest kõige parem näide. Kirjutasime selle loo bändiliikmetega üsna ammu, aga tundsime, et midagi on puudu sellest, et võiksime selle salvestada ja avaldada. Kui teist kauamängivat üles võtsime, siis sai selgeks, et see, mis tuli loosse lisada, oli Lauri Metsvahi löökpillisoolo,“ kommenteeris Põhja Konna laulja ja klahvpillimängija Valter Soosalu vastilmunud videosinglit ning eesseisvat 11. sünnipäeva kontserti.

„Pillimees on alati tragi“ kontsertsalvestuse režissöörid on Lota Viik ja Rauno Viltrop ja see on üles võetud möödunud aastal Alexela Kontserdimajas toimunud albumi „Hetk. InSpereeritud Tüürist“ esitluskontserdil. Video filmisid Madis Reimund, Aivo Rannik, Taivo Soobard, Martin Randalu ja Ergo Treier; pildi monteeris kokku Lota Viik, video koloreeris Madis Reimund.

Põhja Konna 11. sünnipäeva kontserdil astub lisaks üles ka sõprusbänd Phlox, millega andis Põhja Konn tihtipeale kontserte ka oma tegutsemisaja alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles