Jazzkaar praeguse seisuga toimub, kuid vähendatud mahus

Kultuuritoimetus
Copy
Jazzkaare eestvedajad Anne Erm ja Eva Saar,
Jazzkaare eestvedajad Anne Erm ja Eva Saar, Foto: Konstantin Sednev

Jazzkaare korraldusmeeskond teatas, et seoses koroonaviirusega seotud riskide ja rahvusvaheliste reisipiirangutega toimub festival sel aastal kavandatust väiksemas mahus. 17.–26. aprillini peetava festivali korraldamise otsus vaadatakse uuesti üle 31. märtsiks.

Festivali korraldajad soovitavad festivali Jazzkaar 2020 külastamist planeerivatel välisturistidel enda turvalisuse huvides mitte reisida festivalile. 

Kahjuks ei saa sama kavaga festivali edasi lükata hilisemale toimumisajale, sest suur osa esinevatest artistidest on maailma olulisemad džässmuusikud ning nende tuuri- ja kontserdigraafik on lepitud kokku väga pikalt. 

Festival Jazzkaar on praegu teinud järgmised muudatused: 

- festivali peaesineja Dee Dee Bridgewateri & Estonian Dream Big Bandi kontserdile on piletimüük lõpetatud, et hoida saalis viibivate inimeste arv alla 1000;

- rahvusvahelise lasteprojekti Kids Can, kus osaleb ligi 20 noort Eestist, Taanist ja Portugalist, töötoad ning Tallinna kontsert lükatakse edasi kontserthooajale Sügisjazz või festivalile Jõulujazz;

- Jazzkaare tasuta kontsertide päev toimub väiksemas mahus; 

- kõrge viiruseriskiga piirkondades elavate või piirkonnas viibinud artistide kontsertidele leitakse asendusesinejad.

Programmilisi muudatusi võib veel lisanduda ning festival teavitab publikut sellest jooksvalt. Kui mõne programmis oleva rahvusvahelise artisti või Eesti artisti kontsert peaks täiendavate asjaolude selgumisel ära jääma, ostetakse kõik kontserdipiletid tagasi.

Festivali turvalise pidamise otsus vaadatakse vajadusel uuesti üle 31. märtsiks ning sellest antakse ka publikule teada. Festivalialal rakendatakse kõrgendatud hügieeninõudeid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles