Piip ja Tuut on laupäeval otseeetris oma kodulavalt

Kultuuritoimetus
Copy
Piip ja Tuut
Piip ja Tuut Foto: Margus Ansu

Laupäeval, 21. märtsil kell 12 esitavad Piip ja Tuut etenduse «Kõik on tipp-topp» Facebook Live vahendusel. Ainukordsesse etendusse on kokku kogutud sobilikumad palad eri lavastustest, mida Piip ja Tuut saavad ette kanda publiku juuresolekuta ning mis kõlbavad vaadata eri suuruses ekraanidelt. Etendus on kõigile vaatajaile tasuta, kestab 30 minutit ja kantakse ette rõõmu pärast.

Etendusega tähistatakse ka üleilmset lasteteatrite päeva (20.03), mis on alati kandnud hüüdlauset: «Too laps teatrisse», kuid sel aastal sobiks erakordselt kuulutada: «Räägi lapsele üks lugu», sest käimas on rahvajuttude aasta. Otseeetri etenduses võtavad Piip ja Tuut ette ka mõned ennemuistsed jutud, mis kõlavad väga tänapäevaselt.

Erinevalt Piip ja Tuut Teatri nädalavahetuse etendustest sedapuhku pannkoogitorne ei serveerita. Küll aga saab Piip ja Tuut Teatri kohviku koka Piia käest tellida head ja paremat endale koju. Tule ise järele või telli ukse taha kirjutades piia@piipjatuut.ee

Piip ja Tuut Teatril jäävad ära 33 etendust nii Eestis, kui välismaal ning tosina jagu tellitud sündmusi seisuga kuni 1.mai 2020. Ostetud piletid saab vahetada mai ja juuni etendustele või ostetakse tagasi. Täpsem teave kodulehel: piipjatuut.ee või telefonil 5500552.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles