Ivi Rausi ja Ara Yaralyani online-kontsert NUKU muuseumis

Kultuuritoimetus
Copy
Ivi Rausi ja Ara Yaralyan.
Ivi Rausi ja Ara Yaralyan. Foto: Tiia Saart

Jazzmuusikud Ivi Rausi ja Ara Yaralyan annavad NUKU muuseumis tasuta online-kontserdi kolmapäeval, 25. märtsil kl 18:00.

Ivi Rausi ja Ara Yaralyan esinevad veebi vahendusel inimtühjas NUKU muuseumis, kus on kohal vaid esinejad ja tehniline tugi. Kaamera juhatab veebipubliku muusikasse ja kohtadesse, mis pole varem sellisel kujul avanenud.

„Me armastame improvisatsiooni ja mängu, samas jumaldame lihtsust ja ilu,“ ütles Ivi Rausi. „Inimhääl ja kontrabass on justkui loodud selleks, et avada uks muusika võlumaailmas ja seal ringi jalutada, kogu aeg midagi uut avastades.“

Ivi Rausi ja Ara Yaralyan kohtusid mõned aastad tagasi kogumiku "Aitäh, Valter Ojakäär!" salvestusel. Ivi sõnul oli üllatav, kui paljus nende arusaamad ühtisid, hoolimata erinevatest temperamentidest ja kultuuritaustast. Ivi vaimustus NUKU muuseumi keskkonnast, esinedes seal märtsi alguse kontserdil koos Laura Põldverega.

Ivi ja Ara jagavad oma muusikat veebipublikuga tasuta. Soovi ja võimaluse korral on publiku vabatahtlik annetus esinejate kontole keerulisel ajal suureks toeks (konto EE762200221010014030, Ivi Rausi-Haavasalu).

Kaks tundi enne kontserdi algust avaneb Youtube'i link kontserdi FB lehel ja NUKU kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles