Corelli Music alustas virtuaalselt barokse kontserdisaaliga

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel Corelli Consort.
Ansambel Corelli Consort. Foto: corelli.ee

Kõikide kurjade viiruste kiuste jätkab Corelli Music imeliste muusikaelamuste pakkumist ka eriolukorra ja karantiini ajal. Esimene kontsert toimus Corelli Facebooki lehel reedel, 20. märtsil. Järgmised kontserdid ilmuvad kas igal õhtul või ülepäeva algusega kell 19. Toimunud kontserdid on sealsamas järelvaadatavad.

Corelli Music nagu ka väga paljud teised kolleegidest kultuuritegijad on saanud rängalt pihta ootamatult tekkinud julmas kriisiolukorras. Loodame sellest siiski heade inimeste abiga sellest kuidagi eluga välja tulla. Võitluste vahepeal soovime aga pakkude meie armsatele ja nii kenasti kuulekalt kodus püsivatele inimestele võimalust osa saada imelisest muusikast corellilikult kaunites kontserdipaikades.

Kõik kontserdid on tasuta, aga võimaluse ja soovi korral on võimalik Corelli Musicut veidi rahaliselt toetada.

http://corelli.ee/index.php?id=10548

Corelli Music oli sunnitud edasi lükkama kõik kontserdid märtsis (suurvorm “Püha Cecilia” EMTA suures saalis), aprillis (kannatusaja kontserdid kirikutes) ja ka mais (barokse pärli “Pimpinone” taasesitused mõisates). Kõigile on leitud uued ajad kas juunis, oktoobris või järgmisel kevadel. Loodetavasti olukord siiski laheneb positiivselt ja saame pakkuda publikule taas sumedate valgete ööde kirikukontserte juuni lõpus, heategeva sarja “Eesti mõisad 2020” kontserte juulis ja festivali “Tallinna tornid” augustis 2020.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles