Philly Joe’s katsetab uut formaati

Kultuuritoimetus
Copy
Tobias Tammearu (saksofon) ja Robert Rebane (basskitarr, klaver) duokontsert Philly Joe's veebis.
Tobias Tammearu (saksofon) ja Robert Rebane (basskitarr, klaver) duokontsert Philly Joe's veebis. Foto: Philly Joe's

«Philly Joe’si jazziklubi seisab suure teadmatuse ees,» annab teada jazziklubi Philly Joe’s. «25. märtsil otsustasime meie veebikontsertide sarjale kriipsu peale tõmmata. Peagi sai selgeks, et ilma kontserttegevuseta võib meie eluiga üürikeseks jääda. Sestap käivitame ÜLIMA ettevaatlikusega duokontsertide veebisarja, mis annab kõigile võimaluse panustada Eesti Jazzi Kodu säilimisse. Kuidas panustada? Info allpool!»

Laupäeval kell 20.00 toimub Tobias Tammearu (saksofon) ja Robert Rebane (basskitarr, klaver) duokontsert. Seda saab kuulata-vaadata siin!

Kaks noort lõvi, keda seob sama sünnikuupäev, Amsterdami Konservatoorium ja hulk ühiseid muusikalisi ettevõtmisi, astuvad esimest korda avalikkuse ette duo formaadis!

Tobias Tammearu on noorema põlvkonna silmapaistev saksofonist, keda on kujundanud õpingud nii Heino Elleri nim. Tartu Muusikakoolis, Georg Otsa nim. Tallinna Muusikakoolis kui ka Amsterdami Konservatooriumis. Tobias on tegev koosseisudes nagu New Wind Jazz Orchestra, Ramuel Tafenau «Gather Around», Johannes Laasi 5tetis, Pillikud ja Jake Victor Twisted Heads (USA/BEL/SPA/EST), kellega pälvis 2018. aastal muusikaväljaande Downbeat’i auhinna.

Robert Rebase raskerelvastusse kuulub nii mõndagi. Oma muusikuteed alustas akordionistina Nõmme Muusikakoolis ja Georg Otsa nimelises muusikakoolis Olivia Kalluste ja Tiit Kalluste õpilasena. Oli edukas mitmetel omaloomingulistel konkurssidel, kuid akordioni väga spetsiifilisest kõlast lähtudes õppis mängima ka teisi instrumente ning lõpetas Amsterdami konservatooriumi jazz-osakonna hoopis basskitarri erialal. Tegutseb koosseisudes nagu De Jong/Rebane/Kantonen Trio(NL/FIN/EST), Tobias Tammearu Trio, Pennar & Friends ja Pillikud.

Kontsert on TASUTA, aga jazziklubi saavad fännid toetada kahel moel:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles