Tartu black metal artist Grav Morbus avaldas albumi «Masohhist»

Kultuuritoimetus
Copy
Grav Morbus.
Grav Morbus. Foto: promo

Tartu black metal artist Grav Morbus andis digitaalselt välja oma esimese täispika albumi «Masohhist». Album ilmub lähinädalate jooksul ka kassetil, mille annab välja Strok Records.

Kapa, kes on muusik projekti taga, kommenteerib: «Grav Morbuse nimi on mulle sahtlist näkku vaadanud alates sellest, kui ma 14-aastane olin. Olen kirjutanud palju lugusid, mis mu teiste bändide loomingusse ei ole sobinud ning neid on lihtsalt kogunenud hulgaliselt. Nüüd tundus hea aeg valida mõned palad välja ning neile elu sisse puhuda.»

«Masohhisti» pealt avaldati eelmisel nädalal singel «Külmun», mis annab edasi terve plaadi meeleolu kuulajale. «Lood on üsna depressiivsed, aga sellistsorti muusika on see, mis on mulle kõige enam südamelähedane olnud väga pikka aega. Sellisele rõvedale kurbusele saab samastuda igaüks – see mulle just meeldibki,« lisab Kapa.

Album valmis peaaegu aastaga ning on nüüd karantiiniajal kõigile kuulamiseks. Üllitisel astub lisaks viiuliga üles Karl Korts. Muusikalise materjali võttis üles, miksis ja produtseeris Endrik Salak ning lõppviimistluse tegi Anders Melts.

Grav Morbus, «Masohhist».
Grav Morbus, «Masohhist». Foto: plaat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles