Kellerteatri lavastus etendub virtuaalselt kolmes keeles

Kultuuritoimetus
Copy
“Canterville’i kummitus” on mõeldud lastele alates 7. eluaastast. Lavastajad on Sandra Lange ja Teele Uustani, laval Sandra Lange.
“Canterville’i kummitus” on mõeldud lastele alates 7. eluaastast. Lavastajad on Sandra Lange ja Teele Uustani, laval Sandra Lange. Foto: Kellerteater

Kellerteatri lavastus “Canterville’i kummitus” etendub virtuaalselt kolmes keeles.

Alates 10. aprillist on kõigil võimalik Kellerteatri lastelavastust “Canterville’i kummitus” vaadata veebivahendusel nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Piletit ostes saab igaüks publikust valida endale sobiva keele ja ta suunatakse vastava keele lingile.

Oscar Wilde’i kuulsa teose ainetel valminud lavastus “Canterville’i kummitus” on mõeldud lastele alates 7. eluaastast. Lavastajad on Sandra Lange ja Teele Uustani, laval Sandra Lange.

Vene keelde on lavastuse dubleerinud Karin Lamson, inglise keelde Teele Uustani. Mõlemasse keelde tõlked tegi Irina Moisseenko.

29. märtsist alustas Kellerteater seoses eriolukorraga riigis oma programmi näitamist virtuaalselt koostöös Still Frame’iga. Lisaks “Canterville’i kummitusele” saab virtuaalselt vaadata ka sõnadeta õuduskomöödiat “Armunud alkeemik”.

“Armunud alkeemik” on  sündinud lavastaja ja dramaturgi Vahur Kelleri ning mustkunstnik Meelis Kubo inspireeriva koostööna. Kohtuvad teater, maagiline realism ja mustkunsti illusioonid, mis põimuvad laval kaasakiskuvaks teatrielamuseks. Elu on hullumeelne illusioon, mille käivitab armastus - vahel võib olla hirmus naljakas ja vahel võib naerda ka hirmust.

Veel ühe mugava uuendusena saab alates 10. aprillist Kellerteatri virtuaalseid etendusi vaadata endale sobival ajal. Piletiga lunastatud ligipääs kehtib kaks tundi peale esmast sisselogimist.

Teatrijuht Vahur Keller: “Meie esimesi virtuaaletendusi vaatas kokku 2325 inimest, mis tähendab meie jaoks 31 saalitäit publikut. Tõeliselt uhke number, mis ei tähenda muidugi tohutut piletitulu, sest piletihind on hetkel kaks korda väiksem kui muidu ja ühe piletiga saab etendusi vaadata mitu inimest. Praegu on meie jaoks peamine, et lapsed ja pered saaksid teatrit nautida ka kodus olles, ning see on meil koostöös Still Frame’iga väga hästi õnnestunud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles