Flo Kasearu näitusele saab minna videogiidiga

Kultuuritoimetus
Copy
Vaade Flo Kasearu isikunäitusele „Ohustatud liigid“.
Vaade Flo Kasearu isikunäitusele „Ohustatud liigid“. Foto: Taavi Piibemann

Tartu Kunstimuuseumil valmis uus giidituuriga video, kus on arvestatud mitme sihtgrupiga.

Esimene videotuur valmis Flo Kasearu isikunäitusele „Ohustatud liigid“. Tartu Kunstimuuseum lubab giidituuriga jutustada kvaliteetset ja visuaalselt nauditavat lugu ja mõeldes vaegkuuljatele ja muukeelsetele, on muuseum lisanud subtiitrid nii eesti kui ka inglis keeles. 

21. veebruaril avatud Flo Kasearu isikunäitus „Ohustatud liigid“ sai olla avatud vaid paar nädalat. Näitus räägib ettevõtte lõpetamisest ühe Pärnu väikepoe näitel. Näituse kuraator on Marika Vaarik.

Vaade Flo Kasearu isikunäitusele „Ohustatud liigid“.
Vaade Flo Kasearu isikunäitusele „Ohustatud liigid“. Foto: Taavi Piibemann

Väikepood Pärnus. Juuksuritöökoda Puhjas. Raamatupidamisbüroo Maardus… Paljud sukeldusid 1990ndatel rõõmuga ettevõtlusvabadusse ja pole siiamaani pinnale tulnud. Ehkki ettevõtlusega jätkamine ei ole enam ammu nende südamesoov.

Väikeettevõtted, õigemini siis tegelikult mikroettevõtted moodustavad Eesti ettevõtetest umbes 95%. Enamikus neist on vaid mõned töötajad, tihti ka ainult üks: omanik. 28% kõigist ettevõtjatest on naised. Tore. Nendest naistest 72% on üksikettevõtjad. Kui paljud neist mõtlevad igapäevaselt lõpetamisele?

Tutvu näitust saatva brošüüriga eesti ja inglise keeles, mis sisaldab intervjuud väikeettevõtja Margo Orupõlluga, kelle pood on näituse peaosas, väljavõtteid teose „Klatš“ tekstist ning illustreerivat fotomaterjali.

Näitusega saate tutvuda põhjalikumalt Tarmusi kodulehel, kus leiate ka virtuaaltuuri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles