Henrik Kalmet annab veebietenduse Toidupanga toetuseks

Kultuuritoimetus
Copy
Henrik Kalmet
Henrik Kalmet Foto: Margus Johanson

Laupäeval 18. aprillil kell 17 toimub Kultuurikatlas Kinoteatri heategevuslik etendus «Eriolukord ruudus» – Henrik Kalmeti 30-minutiline stand-up-etendus, mis võtab humoorikalt kokku, kuidas oleme sellesamuse põhjustatud eriolukorraga kohanenud. Saadud piletitulu annetab Kinoteater Eesti Toidupangale.

Etenduse teeb eriliseks see, et publik saab olenemata kehtestatud reeglitest kõige ligilähedasema tunde päriselt etendusel viibimisega. Vaatajad istuvad Henriku ees ekraanidel ning mitte ainult ei näe ja kuule esinejat, vaid ka esineja näeb ja kuuleb publikut ning tajub nende kohalolu.

Kultuurikatlasse on eriolukorra ajaks üles seatud kaasaegne kaugjuhitav stuudio, mis tähendab, et Henrik viibib stuudios reaalselt üksi ning kogu tehniline meeskond juhib masinavärki oma kodudest. Etenduse unikaalne ligipääsulink saadetakse kõigile piletiostjatele vahetult enne etendust.

«Selline tehniline lahendus on igas mõttes eriolukorra leiutis. Paljud tublid ettevõtted on otsinud uusi lahendusi, et üritused, konverentsid ja etendused saaksid kuidagi toimida, ilma et inimesed ennast ohtu seaksid,» kirjeldab virtuaallahenduste eestvedaja Lehari Kaustel ettevõtmist, mis sünnib koostöös Royal Experience'i, Telia, Eventechi, Miltton New Nordicsi, Minu Rada TV, Valge Klaari ja Kultuurikatlaga. 

Ühele etendusele «mahub» piletiga 1000 inimest ning kui etendus välja müüakse, lisatakse järgmisele täistunnile uus etendus. Etendusi lubab Kalmet mängida nii palju kordi järjest, kui publikut jagub, ning lisab: «Eelkõige tahame teha midagi toredat ja head nii kuidas oskame ja meie võimaluste juures. Me ei oska maske teha ega neid kohale lennutada nagu aviaator Aab, ega ka ravida, kui, siis huumoriga veidi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles