Rakvere Teatri veebikohtumisele tuleb sel neljapäeval Imre Õunapuu

Kultuuritoimetus
Copy
Imre Õunapuu
Imre Õunapuu Foto: Rakvere Teater

Rakvere Teatri Live’i sarja neljandas osas astub 7. mail kell 19 otseeetris vaatajate ette Valgas sündinud, Viljandis õppinud ja Rakvere Teatris töötav Imre Õunapuu.

Vähem kui 10 aasta jooksul on Imre Õunapuu jõudnud end lavadel näidata mitmest küljest – muusikat luues ja esitades nii solistina kui ansamblites RAMMM ja Eneseimetlejate Klubi, ning näitlejana nii draamalavastustes kui muusikalis «Hüljatud». Ta on olnud osaline Renate Keerdi ja Kompanii Nii füüsilise teatri lavastustes «PUNG» ja «PURE MIND». Rakvere Teatri uuslavastuses «Lihtsalt, rõõmuks» oli Õunapuu muusikaline kujundaja.

Oma vestlusõhtut tutvustades ütleb Imre Õunapuu: «Väike võib olla suur!» Mida ta täpselt selle lausega silmas peab, saab uurida juba sel neljapäeval kell 19 otseülekandes Rakvere Teatri Facebooki lehel.

Küsimusi saab ette saata Rakvere teatri Facebooki kaudu, kirjutades ürituse postituse kommentaaridesse või teatri sõnumitesse. Otseeetri ajal on võimalik küsimusi postitada live’i kommentaaridesse. Järgmistel nädalatel tulevad vaatajate ette Tiina Mälberg ja Peeter Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles