Tulekul väljumisfestival Trampliin

Kultuuritoimetus
Copy
Festivali avavad Susanna Aleksandra ja Joel Remmel, kontsert toimub Phillys Joe jazz klubis ja seda saab jälgida veebist.
Festivali avavad Susanna Aleksandra ja Joel Remmel, kontsert toimub Phillys Joe jazz klubis ja seda saab jälgida veebist. Foto: Plakat

Kultuuripartnerluse Sihtasutus korraldab viiest online kontserdist koosneva väljumisfestivali Trampliin.

Festival toimub praegusele ajale kohaselt virtuaalselt, kõik viis sündmust leiavad aset erinevates kontserdipaikades. Kultuuripartnerluse Sihtasutuse juhataja Meelis Kubitsa sõnul on Trampliin ajastatud eriolukorra lõppemisele riigis.

«Trampliin on hüpe kuhugile, vabadusse, tundmatusse. Mõnel õnnelikul näitel kukume me käppadele, aga eks paljudel juhtudel saab see olema laupkokkupõrge reaalsusega. Kultuuripartnerluse Sihtasutuse kaudu panustanute jaoks on missioon olnud muusikute jaoks uues olukorras võimalikult pehmele maandumisele kaasaaitamine,» ütles Kubits.

Festival avavad kolmapäeval 13. mail džässmuusikud Susanna Aleksandra ja Joel Remmel, live kontsert toimub Phillys Joe jazz klubis algusega 20.30 ja on nähtav lingilt elisastage.ee. Päev hiljem esineb Eesti laulja ja laulukirjutaja Lembe Lokk, keda saadab kontrabassil Philippe Blard. Prantsusmaalt, Nemoursi linnast eetrisse minev kontsert on nähtav benedict.television.ee vahendusel.

Reedel annab oma panuse festivali kavasse ERSO, mille kava on täpsustamisel ja mis läheb eetrisse orkestri youtube kanalil. Laupäeval ja pühapäeval on festivali kavas kaks live kontserti, vastavalt Mustpeade Majast ja Kadrioru Kunstimuuseumist. Laupäeval, 16.05 esinevad Virgo Veldi  (saksofon) ja Mihkel Mattisen (klaver) kontserdi algus on 19.00 ja see on nähtav benedict.television.ee kanalis.

Väljumisfestival Trampliin viimane kontsert on ühtlasi ka lossimuusika 2019/2020 hooaja lõpukontsert ja sellel esinevad sarja vedaja Aare Tammesalu (tšello) Mari-Liis Uibo (viiul) ja Ralf Taal (klaver). Kontserdi algus on 18.00 ja see on samuti nähtav bebedict.television.ee kanalis

Käesoleva aasta veebruari lõpus asutatud Kultuuripartnerluse Sihtasutuse eesmärk on võimaluste otsimine ja keskkonna kujundamine erainitsiatiivi täiendavaks kaasamiseks kultuuri rahastamisel avalikes huvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles