ELLIP korraldab täna veebis oma debüütalbumi ühiskuulamispeo

Kultuuritoimetus
Copy
Pille-Riin Karro ehk ELLIP.
Pille-Riin Karro ehk ELLIP. Foto: Martin Ahven

Täna, 13. mail andis laulja ja laulukirjutaja Pille-Riin Karro ehk ELLIP välja oma esimese albumi pealkirjaga «Four Words». Õhtul kell 19.30 korraldab ta ka veebipõhise esitluspeo/ühiskuulamise, mida alustab stand-up koomik Aleksandr Popov ning modereerib DJ ja raadiohääl Kalev Rundu, kes ELLIPi ning albumi produtsendi Nzeaga intervjuu läbi viib.

Liitu ühiskuulamispeoga siin: https://www.facebook.com/events/565802930994934/

Oma debüütalbumit ELLIP ühte konkreetsesse kategooriasse ei paiguta: «Minu muusika on kompott kõigest, mis mind lugude kirjutamise ajal inspireeris. Albumil on trummi ja bassi, jazz'i mõjutusi, hiphop'i mõjutusi – ühiseks nimetajaks on ilmselt elektrooniline muusika. Ja teine ühine nimetaja on keskkond, kus see valmis – põldude ja looduse vahel, mõjutamata interneti segavatest ajaraiskamise ahvatlustest. See album on sündinud emotsioonist, õpetlikust armastusest, mälestustest ja eluõpetustest.»

«Muusika pakub mulle kõige rohkem rõõmu ja kõige rohkem valu, paneb mind katsetama iseenda piire ja tõusma kohtadesse, kuhu ma ei arvanud, et eales ulatun. Muusika ja muusiku mõiste on nii laiad, et see annab kreatiivsusele nii palju väljundeid,” räägib ELLIP oma suhtest muusikaga.

«Olen oma muusikukarjääri jooksul väga palju esitanud teiste loomingut ja iseenda muusika osas on olnud palju kahtlusi. Lõpuks olen jõudnud arusaamisele, et enda teistega võrdlemisel ei ole mingit mõtet – me oleme kõik erinevad,» räägib ELLIP. Tugeva tõuke oma muusika kirjutamiseks sai ta Inglismaal Ormskirkis õppides. «Olin seal pool aastat vahetusõpilane ning osalesin erinevatel kursustel seoses multimeedia, muusikaproduktsiooni ja laulukirjutamisega. See kogemus andis palju enesekindlust ning teadmisi, et oma sooloprojektiga jätkata. Soov oma muusikat jagada muutus suuremaks kui hirm selle ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles