Metsatöll annab järgmisel pühapäeval Tallinnas parklakontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
Metsatöll.
Metsatöll. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval, 31.mail, annab Tallinnas Saku Suurhalli drive-in-klubis kontserdi juba 21 aastat metallisõpru üle maailma rõõmustanud Eesti folk-metal'i hiid Metsatöll. Oma unikaalsete instrumentide ja põhjamaise rammuga on Metsatöll esinenud ümber terve maailma ning välja andnud kaheksa edukat stuudioalbumit. Praeguseks on Metsatöllul seljataga üle 700 kontserdi 24 riigis ning müüdud on rohkem kui 80 000 plaati.

2020. aasta aprillis pidi Metsatöll suunduma taaskordsele Põhja-Ameerika kontsertreisile koos TYRi, Heidevolki ja Trollfestiga, kuid seoses koroonaviirusega jäi tuur ära. Soovist siiski esineda oma USA ja Kanada fännidele korraldas bänd märtsis online-kontserdi, mida jälgis ligi 70 000 inimest igast maailma nurgast. Nüüd on nad aga lavalaudadel tagasi ning keeravad kuumuse peale juba Suurhalli drive-in kontsertklubis, kuhu on ehitatud suurkontsertidele omane lava koos LED-ekraanide ja tipptasemel valgustusega.

Kõigil kontserdi külastajatel on võimalik ka kontserdile tulles sõita läbi Suurhalli külje peal asuvast Carmen Cateringi drive-in-restoranist ning haarata endale kaasa meeldiv söök ja jook. Drive-in-restoranist saab söögi haarata ainult enne kontserdile tulekut.

Saku Suurhalli drive-in kontsertklubi saab teoks tänu Saku Suurhalli, Made In Balticsi, RGB Balticu ning Meeskond Security koostööle. Kontsertidest ei tehta ülekandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles