Filmisaade: «TENET» jõuab lähemale ja kinod avatakse!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy

See on filmisaate «Hendrik Alla liikuvad pildid»149. saade.

Vahetult enne selle saate salvestust laekus kaks toredat uudist: ilmus Christopher Nolani kuulsa filmi «TENET» teine treiler ja taas näeme selles mitut Tallinnas filmitud stseeni. Teiseks lubatakse, et kui midagi jubedat ei juhtu, siis taasavatakse kinod 1. juunil.

Seniks saates väikese ekraani uudiseid.

  • Nädala eest maksiti ühe Olev Subbi maali eest oksjonil üle 100 000 euro. Siin on film, kus Subbi maalide fenomenist räägivad kunstiteadlane Eero Epner ning kunstniku hea sõber ja tema tööde kollektsionäär Enn Kunila. Pärast filmi vaatamist soovitan vaatama minna ka parasjagu avatud Subbi näitust.
  • Venemaa salapärastesse võimukoridoridesse viib film «Sobtšaki toimik», mille on teinud selle 1990ndatel kõrge lennu teinud poliitiku tütar Ksenja Sobtšak ja mis muuhulgas annab ainu ka sellest, kuidas algas Vladimir Putini tähelend Kremlisse Venemaa troonile. Vaadata saab siit.
  • Psühhedeelsele rännakule meie sisekosmosesse lubab viia Netflixi dokumentraalfilm «Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics», kus kuulsused eesotsas Stingiga räägivad oma kogemustest psühhedeelikumidega.
  • Nüüd, kui pandeemia on loodetavasti vaibumas ja normaalsus saabumas, tasub ehk vaadata, kuidas kujutab seda Kanada telesari «Epideemia».

Tänan vaatamast ja kena kevadet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles