Tõnis Mägi tutvustab uut albumit kontserttuuriga

Kultuuritoimetus
Copy
«Sa häälestad iseennast ja siis hakkad kõlama nagu pill,» ütleb Tõnis Mägi, keda inspireerib ta pianiino J. Hermanni ebatavaline kõla. «Ja see häälestamine käib kogu aeg, ja siis jääd ootama.»
«Sa häälestad iseennast ja siis hakkad kõlama nagu pill,» ütleb Tõnis Mägi, keda inspireerib ta pianiino J. Hermanni ebatavaline kõla. «Ja see häälestamine käib kogu aeg, ja siis jääd ootama.» Foto: Kristjan Teedema

Legend Tõnis Mägi uus album «AO valgus» on valmis nii CD- kui LP-formaadis. Seda tutvustav kontserttuur «Sõna vägi» algab järgmisel nädalal.

Kontsert «Sõna vägi» annab kuulajale võimaluse õige lähedalt piiluda Tõnis Mägi salapärasesse maailma ning olla temaga koos teekonnal, mis muusikut inspireerib, sest läbi värvika elu mitmetahuliste keerdkäikude on helilooja jõudnud äärmiselt põneva maailma tunnetuseni, millest on kantud kogu tema looming. Me näeme, kuidas sünnivad muusiku laulud – kavas on ka täiesti uued lood tulevaselt plaadilt – ja saame kuulda, mismoodi autor ise oma loomingut lahti mõtestab.

07.07 Vihula Mõis

08.07 Saku Mõis

09.07 Haapsalu Kuursaal

10.07 Urvaste Püha Urbanuse kirik

12.07 Halliste Püha Anna kirik

14.07 Laitse Graniitvilla

15.07 Kuressaare Arensburgi terrass

16.07 Pärnu Ammende Villa

17.07 Tartu Hansa Hoov

28.07 Anija Mõisa ait

29.07 Tallinn Jaani kirik (külaline kitarrist Ain Agan)

Kontsertide algus kõikjal kell 20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles