Ansambel Tiik esitleb Sveta Baaris oma esikalbumit

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel TIIK.
Ansambel TIIK. Foto: Sandra Mägi

Hiiumaa juurtega kantri-grunge ansambel Tiik on äsja valmis saanud oma esimese kaua tehtud kauamängiva «Jumala Hea Nali», mis sisaldab endas 13  pala, mida endaga igavesti kõrvaussina kaasas kanda. Albumi esitlus toimub 15. juulil Tallinnas Sveta Baaris.

Tiiki muusikas peituvad suured tunded ja tugevad meeleolud. Sirge seljaga elujaatav lõbus psühhomehhanism on ääristatud imepeene morbiidromantilise pintslipuudutusega.

«Tore on jätkata 75 Limited üritustesarjaga ning tuua esile värskeid Eesti artiste uue loominguga. Seekord esitleb oma uut albumit Tiik, kes on olnud ammu meie lemmik,» kommenteerib Sveta Baari eestvedaja Madleen Teetsov-Faulkner.

«Tiik oma rohelistes vetes on parvetanud albumiranda ning meil on ülimalt hea meel seda esitleda Sveta Baaris,» lisab bänd kollektiivselt.

Ansambli Tiik koosseisu kuuluvad Kapten, Müstik, Prohvet, Doktor, Kroonik ning Tu-Tuhkatriinu. Klahvidel taustajõud Moneywald ja helirežii Peeter Salmela. Enamik koosseisust on uuele publikule tuttav kunagisest Giuseppe Perverdi Big Bandist.

TIIK Facebook: https://www.facebook.com/ansambelTIIK

Kuula ja lae album alla Bandcampist: https://tiik.bandcamp.com/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles