Kas «Tenet'i» esilinastus jääbki ära?

Kultuuritoimetus
Copy
Stseen Christopher Nolani filmi "Tenet" reklaamiklipist.
Stseen Christopher Nolani filmi "Tenet" reklaamiklipist. Foto: Videokaader

Filmistuudio Warner Bros on eemaldanud koroonaviiruse tõttu Christopher Nolani suure ulmepõneviku «Tenet» oma kalendrist, vahendab Variety.

«Tenet» pidi algse plaani kohaselt Ameerikas esilinastuma 17. juulil, kuid see kuupäev lükati kõigepealt edasi 12. augusti peale. Praeguse seisuga on veel ebaselge, millal publik filmi vaatama saab minna, kuid stuudio kavatseb jagada sellekohast vastavat uut informatsiooni «koheselt».

«Me teeme «Tenet’i» 2020 aasta uue esilinastuse kuupäeva avalikuks koheselt,» ütles Warner Bros’i esimees Toby Emmerich pressiteates. «Me ei käsitle seda filmi pelga «päev-ja-kuupäev» linastusena ja selle filmi tulevane reklaamikampaania ja levitamine peegeldab seda suhtumist.»

Variety kohaselt rõhutavad Warner Bros. stuudio-sisesed allikad, et «Tenet’i» kinodesse jõudmisega tuleb olla paindlik, mis tähendab, et film ei pruugigi Ameerikas traditsioonilisel viisil kinodesse jõuda. Euroopa kinode olukord on aga teine, mistõttu on võimalik, et eurooplased saavad «Tenet’it» näha enne ameeriklasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles