Argo Vals esineb reedel Põhjala tehases

Kultuuritoimetus
Copy
Argo Vals.
Argo Vals. Foto: Saara-Nette Tõugjas

Viienda järjekorranumbriga üritustesari FAKT on leidnud endale staabiks BOTIKu rohelise aia Tallinnas Põhjala tehases. Juulikuine FAKT toimub juba käesoleva nädala reedel, 24. juulil ning selle peaesinejaks on Argo Vals.

BOTIKu roheline aed Põhjala tehases on suure kiirusega pugenud pealinna kõige mõnusamate suviste kohtade nimekirja. Igakuiselt on seal kanda kinnitanud üritustesari FAKT, mille fookuses on muusika, valgusinstallatsioonid ning BOTIKu aiaköögis valmistatud söök ja jook.

Sarja veavad eest Johannes Ahun ja Mari Meentalo: «FAKT sai alguse soovist luua kvaliteetne üritus, kus oleks tugevalt esindatud nii live elektrooniline kui DJ muusika ning mis moodustaks valguse ja visuaaliga ühise hingamise. Muidugi tahame sisu hoida iga kord põnevana ja jõudumööda liidame programmi ka teiste meediumide artiste, loenguid ning muud ägedat.»

24. juuli FAKTil päikseloojangu ajal soolokavaga üles astuv Argo Vals andis maikuu lõpus välja oma kolmanda kauamängiva «In Loving Memory Of» ning käesoleva suvega saab tal täis 20 aastat lavalaudadel esinemisi. FAKTil lubab ta tunnise kontserdi käigus esitada nii värskeid teoseid kui juba tuntud loomingut. Õhtu jätkub tantsumuusika lainel ning plaate keerutab DJ Sinise Aura Laura ja live elektroonilise setiga esineb OOPUS. FAKTile omanäoliseid valguslahendusi ja visuaale loob VJ Aleksander Sprohgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles