Puänt kuulutas välja novellikonkursi

Kultuuritoimetus
Copy
Milan Kundera loomingust inspireerituna kuulutab raamatupood Puänt välja novellikonkursi teemal «Minu veider armastuslugu».
Milan Kundera loomingust inspireerituna kuulutab raamatupood Puänt välja novellikonkursi teemal «Minu veider armastuslugu». Foto: Puänt

Loomingu Raamatukogu kuldsarjas ilmusid Milan Kundera «Veidrad armastuslood». Koos Kundera kogumiku ilmumisega kuulutab raamatupood Puänt välja novellikonkursi, mis kutsub lugejaid üles kirjutama loo teemal «Minu veider armastuslugu».

Kuivõrd Kundera lood on võrsunud Tšehhi olustikust, oodatakse novelle, mis käsitlevad vastavalt eestimaist miljööd. Konkursile on oodatud nii tõsielulised kui ka fantastilised novellid, lood, mis on päriselt juhtunud, mis oleksid võinud juhtuda, olgu siis unes või ilmsi.

Parimad palad valib välja žürii, kuhu kuuluvad Loomingu Raamatukogu toimetus ja raamatupoe Puänt tegijad. Valiku novellidest avaldab Puänt tuleva aasta esimeses pooles.

Parimatele rahalised auhinnad ja Loomingu Raamatukogu aastatellimused.

Novellid teemal «Minu veider armastuslugu» palume saata aadressile lood@puant.ee kuni oktoobrikuu lõpuni. Oodatud on lood, mis pole varem ilmunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles