K-drama – purjutamise saatel kulgev tee õnneni

Evelyn Kaldoja
, välisuudistetoimetuse juhataja
Copy
«Midagi vihmas»: Et Joon Hee Seo (Hae-In Jung) on noorem ja katkisest perest, ei meeldi Jin-ah Yooni (Ye-jin Son) vanematele nende suhe. FOTO: Imdb.com
«Midagi vihmas»: Et Joon Hee Seo (Hae-In Jung) on noorem ja katkisest perest, ei meeldi Jin-ah Yooni (Ye-jin Son) vanematele nende suhe. FOTO: Imdb.com Foto: imdb.com

Saage tuttavaks Lõuna-Korea romantilise seriaali ehk K-drama «Midagi vihmas» kangelanna Jin-ah Yooniga (Ye-jin Son): ta on 30ndate teises pooles, vallaline, elab vanematekodus ja joob end õhtust õhtusse maani täis.

Kohvikuketti pidava firma peakontoris töötav Jin-ah’ põhiline joomakaaslane on sama frantsiisiga kohviku juhatajast sõbranna Kyung-seon Seo (So-yeon Jang). Koos kummutatakse õlut, soju’t ja õlle-soju kokteili, lauldakse karaoket ja peetakse tõsiseid sõbrannavestlusi.

Naised tunduvad funktsioneerivate alkohoolikutena: kuigi nad joovad sageli ja palju ning Jin-ah tuigub korra vanematekoju ka varastatud liiklusmärk näpus, jõuavad nad siiski igal hommikul sirge näoga tööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles