Tänavune TASE avatakse ka veebis

Kultuuritoimetus
Copy
Eesti Kunstiakadeemia
Eesti Kunstiakadeemia Foto: Tonu Tunnel

EKA iga-aastane tudengite lõputööde festival TASE ’20 on sel aastal märkimisväärne mitmel põhjusel. Lisaks programmitervikule ja bakalaureuse- ja magistritöödele jaotub see ka füüsiliseks ja virtuaalseks näituseks.

Kunstiakadeemia avas TASE näituse tänavu ka veebivormis ning see on toonud ekspositsioonile juba kokku 28 713 külastust. TASE virtuaalnäitust saab külastada aadressil tase.artun.ee/. Füüsiline näitus avatakse 17. augustil kell 18 EKA peahoones. Väljas on koha-, heli- ja ruumikesksed tööd.

Kunstifestivalist saab osa võtta EKA peahoones, Vabaduse väljaku Vent Space’is ja ARSi projektiruumis. Programmist leiab kuraator Pire Sova näituse tuurid eesti ja inglise keeles ning lühifilmid.

Satelliitprogrammist leiab Narva kunstiresidentuuri maalikunstnike tööd, Aksessuaaride väikeseeria, Fotokunsti Akadeemia, Kino «Sõpruses» linastuva animatsioonide seeria ning Portfolio Café. TASE ’20-le pannakse punkt legendaarse ERKI Moeshowga 29. augustil Põhjala tehases. Lisaks kuulutatakse välja noore kunstniku preemia laureaadid.

Näitus on avatud iga päev kl 12–18. 20. augustil on näitus suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles