Laupäeval on Tallinnas suveelamustest tulvil kultuuriöö

Kultuuritoimetus
Copy
Vanalinna kummitusmajad: Neitsitorn
Vanalinna kummitusmajad: Neitsitorn Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Augustikuu viimane laupäev, 29. august hoiab kultuurihuvilised Tallinnas liikvel varaste hommikutundideni – jätkuvad KRATTFest ja Tallinn Music Week, uksed avab Muuseumiöö ning tuled süütab Muinastulede öö. Kultuuriprogramm Tallinna Kultuuriöö on aga täis tasuta kontserte, ekskursioone ja töötubasid.

Sel laupäeval juba kuuendat korda toimuva festivali programmist tõstab abilinnapea esile Reisiva Siili, erakordse valguslahendusega kunstiauto, mis on ära käinud ka Nevada kõrbefestivalil Burning Man. Kultuuriööl on Reisiv Siil Vabaduse väljakul ning sellel esinevad Orelipoiss ja Genka.

Õnnepalee ja Neitsitorni hoovides, Harjumäel, Katariina kirikus ja Raekoja platsil esinevad Rita Ray, Maarja Nuut, Mari Jürjens ja Aivar Surva, Raivo ja Ramuel Tafenau, Mick ja Angeelia Pedaja, Paul Neitsov, Duo Ruut ja Superbäkid.  Tallinna Keskraamatukogu on kokku pannud mitmekülgse lasteprogrammi, Jaak Juske ja Linnamuuseumi giidid tutvustavad Tallinna kriminaalset ja kummitustest tulvil ajalugu juba legendiks kasvanud linnaretkedel.

Enamik Kultuuriöö programmist on tasuta, töötubades ja linnaretkedel on vajalik eelregistreerimine. Tutvu programmi ja täiendava infoga Tallinna linna kodulehel tallinn.ee/kultuurioo ja Kultuuriöö Facebooki lehel facebook.com/kultuurioo/

Kultuuriöö festivali korraldab Tallinna Kultuuriamet. Koostööpartnerid on festival «Tallinna tornid», Tallinna Keskraamatukogu, Tallinna Lilleball, Tallinna Linnamuuseum, Kiek in de Kök kindlustustemuuseum ja Kalamaja Muuseum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles