Tudengid toovad lavale 99-tunnise etenduse

BNS
Copy
"Kuhu minek"
"Kuhu minek" Foto: Eesti Muusika- Ja Teatriakadeemia

Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia (EAMT) kaasaegsete etenduskunstide magistrantuuri tudengid toovad teisipäeval lavale 99-tunnise kestvuslavastuse «Kuhu minek».

Etendus algab teisipäeval kell 19 ja lõpeb 99 tundi hiljem ehk 5. septembril kell 22. 

Professor Jüri Naela eestvedamisel toimuv etendus «Kuhu minek» pakub võimalust 99-tunniseks koosolemiseks, otsimiseks, läheduse loomiseks ja ühenduses püsimiseks, vaatamiseks, tajumiseks, kuulamiseks ja mõtlemiseks. 

Etenduse lavastajad on Simona Gonella Itaaliast ja Peader Kirk Suurbritanniast, kunstnik on Emer Värk, valguskunstnik Priidu Adlas, heli teeb Raido Linkmann, video eest vastutab Mikk-Mait Kivi ning kostüümid tulevasd Moonika Lausveelt. 

Etendust saab jälgida kohapeal EAMT uues Blackboxis või online’is elektron.live kahesuunalise voogedastusplatvormi vahendusel, mis avab esinejatele uued võimalused loomingu viimiseks vaatajateni, pakkudes etenduskunstnikele nende vajadustest tuletatud visuaalseid ja tehnilisi lahendusi. Etendust on võimalik jälgida ööpäevaringselt.

«Kuhu minek» on Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, Kanuti Gildi SAAL-i ja elekton.live’i koostööprojekt, mida on toetanud Eesti Kultuurkapital ja Euroopa Liit Euroopa Regionaalarengu Fondi kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles