Novellikonkurss «Minu veider armastulugu» ootab võistluslugusid oktoobrikuu lõpuni

Kultuuritoimetus
Copy
Milan Kundera loomingust inspireerituna kuulutab raamatupood Puänt välja novellikonkursi teemal «Minu veider armastuslugu».
Milan Kundera loomingust inspireerituna kuulutab raamatupood Puänt välja novellikonkursi teemal «Minu veider armastuslugu». Foto: Puänt

Innustatuna Loomingu Raamatukogu kuldsarjalise Milan Kundera teosest, kutsuvad raamatupood Puänt ja Loomingu Raamatukogu osalema novellikonkursil «Minu veider armastuslugu», kuhu oodatakse võistluslugusid veel kuni oktoobrikuu lõpuni.

Konkursile on oodatud nii tõsielulised kui ka fantastilised novellid, lood, mis on päriselt juhtunud, mis oleksid võinud juhtuda, olgu siis unes või ilmsi.

«Suur rõõm, et meile on saadetud juba pea 40 novelli, mis on kõik väga eriilmelised, puändirikkad ning täis krutskeid ja poeesiat. Kui juhtumisi on autoreid, kes alles nüüd konkursist kuulevad, julgustame neid kindlasti osa võtmast! Seda rikkalikuma valiku saame ka lugejateni tuua, » ütlevad novellikonkursi korraldajad.

Parimad palad valib välja žürii, kuhu kuuluvad Loomingu Raamatukogu toimetus ja raamatupoe Puänt tegijad. Valiku novellidest avaldab Puänt tuleva aasta esimeses pooles. Esikolmikule rahalised auhinnad ja Loomingu Raamatukogu aastatellimused.

Novellid teemal «Minu veider armastuslugu» tuleks saata aadressile lood@puant.ee kuni oktoobrikuu lõpuni. Oodatud on lood, mis pole varem ilmunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles