Teater KELM alustab oma juubelihooaega

Kultuuritoimetus
Copy
Karl Koppelmaa «Stendhali sündroomis» on näitlejad ka ise operaatorid, fotol Karl Robert Saaremäe, Loviise Kapper, Elena Koit. 
Karl Koppelmaa «Stendhali sündroomis» on näitlejad ka ise operaatorid, fotol Karl Robert Saaremäe, Loviise Kapper, Elena Koit. Foto: Joosep Pank

Lavastus «Stendhali sündroom» jõuab oma Tallinna esietenduseni, mis ühtlasi avab ka Teater KELMi viienda hooaja.

Karl Koppelmaa näidend «Stendhali sündroom» pidi esialgsete plaanide järgi esietenduma möödunud kevadel, kuid eriolukorra tõttu jäi esietendus toona ära. Tänavune Baltoscandali festival võttis oma kavasse mitu eriolukorra tõttu ära jäänud lavastust ja nii jõudis ka «Stendhali sündroom» esimest korda publiku ette juulis Baltoscandalil. 

Teater KELM, mis algusaastatel tegutses Kultuuriklubis Kelm, on leidnud endale mängupaiga Kanuti Gildi SAALis, kus etendatakse ka «Stendhali sündroomi». Karl Koppelmaa autorilavastuses mängivad Karl Robert Saaremäe, Loviise Kapper ja Elena Koit. Lavastus jutustab loo armukolmnurgast kunstimaailmas.

Lisaks «Stendhali sündroomile» mängitakse Teatris KELM juubelihooajal eelmise aasta edukat lavastust «sest meid on õpetatud madusid kartma», mis jõuab tagasi lavale novembris ja detsembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles