Revüüteater Starlight Cabaret jätkab kevadel pooleli jäänud hooaega

Kultuuritoimetus
Copy
Starlight Cabaret' revüülavastus «Créme de la créme».
Starlight Cabaret' revüülavastus «Créme de la créme». Foto: Eesti Tantsuagentuur

Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret jätkab kevadel ootamatult pooleli jäänud hooaega. Alates 16. oktoobrist kuni aprilli lõpuni saab Sokos Hotel Viru restorani Merineitsi kabareeõhtutel taas näha revüülavastust «Créme de la créme» ehk lavale jõuavad Starlight Cabaret' kümne tegevusaasta parimad palad.

Koos tantsuartistidega säravad laval laulusolistidena Irina Haak, Kristiina Renser või Kärt Anton ning Bert Pringi või Kalle Sepp. Kolmeosaline lavaline ja kulinaarne pillerkaar pakub asjatundjate hinnangul maailmaklassi meelelahutust. Algaval sügishooajal üllatab peakokk Margus Tammpere kabareepublikut ka täielikult uuenenud menüüga.

Lisaks teada-tuntud koreograafidele Elo Undile, Marina Keslerile, Ingrid Jasminile, Argo Liigile ning legendaarsetele Mait Agule ja Kalju Saarekesele, kelle revüünumbrid on kabareepublikule juba varasemast tuttavad, said juubelilavastusse panuse anda ka noored ja andekad tantsuloojad Liisa Laine, Sandra Põld, Britt Kõrsmaa ja Liisi Org. «Créme de la créme» lavastaja on Kristjan Kurm, kostüümikunstnik Piret Mikk, videokujunduse autor Carmen Seljamaa, valguskujundaja Allar Org ja helirežissöör on Alo Jaanivald.

Kui revüüteater Starlight Cabaret 11 aastat tagasi Hotell Virus taas kabareeõhtutega alustas, saatis seda nostalgiline lootus, et legendaarne kabareekultuur Eestis taas aastakümnete taguse populaarsuse võiks saavutada. Nüüd võime täie kindlusega nentida – Eesti kabareekultuur elab, särab ja areneb ainult tõusvas joones. On olnud siiras rõõm nii palju toredat ja kaasaelavat publikut meie kabareeõhtutel restoran Merineitsis näha. Nüüd avaneb viimast hooaega võimalus meie publikult nii meeldivalt palju kiidusõnu saanud juubelilavastusest osa saada. Järgmisest sügisest laval uus revüülavastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles