Kellerteatri lavastused ja loengud jõuavad kodudesse

Kultuuritoimetus
Copy
Lavastuse «Mõrvad Rue Morgue’il» teatrikeel on läbi imbunud müstikast, romantikast ja maagilisest realismist.
Lavastuse «Mõrvad Rue Morgue’il» teatrikeel on läbi imbunud müstikast, romantikast ja maagilisest realismist. Foto: Teet Malsroos

13. oktoobril oli Kellerteatri esimese lavastuse «Mõrvad Rue Morgue'il» viimane etendus, millest tehti ka otseülekanne. Maailma kõige esimese detektiivilooga, Edgar Allan Poe «Mõrvadega» avati märtsis 2019 põnevusžanrile pühendatud teater Tallinna vanalinnas. 

Kellerteater on asunud koos Still Frame’iga hoogsalt edasi arendama kevadise sulgemise ajal avastatud virtuaalteatri kanalit kellerteater.television.ee. Nüüdseks juba hübriidvormina, kus publik on nii saalis kui ka kodus ekraanide ees. Otseülekanded Kellerteatri loengutest ja lavastusest on menukad ning teatri missiooniks on, et kõik, kes kardavad nakatuda, ei peaks teatrist loobuma, vaid saavad teatrit vaadata nüüd kodus ekraani ees.

Järgmine loeng, mida üle kantakse, on 15. oktoobril, kui Rein Raud peab loengu «Hiina ja Jaapani õudused», 4. novembril on publiku ees Valdur Mikita, kes kõneleb Kalevipojast.

Rohkem infot: kellerteater.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles