HALLi techno-peole teeb visiidi Dr. Rubinstein

Kultuuritoimetus
Copy
Dr. Rubinstein
Dr. Rubinstein Foto: press

2016. aastal Heliose kinost startinud ning seejärel HALLis oma kodu leidnud techno-peo «ISOLA» sügisene peatükk leiab aset juba sel laupäeval, 17. oktoobril. Seekordne ISOLA pealava on täielikult naiste päralt – peaesinejana astub üles Berliinis tegutsev Dr. Rubinstein, keda saadavad kohalikud DJd noa, Katja Adrikova ja Micaela Saraceno.

Dr. Rubinstein on nakkava energiaga plaadikeerutaja, kelle settide iseloomustuseks saab kasutada märksõnu hüpnootiline acid, 90ndate reivid, mahlased breakbeat’i bassiliinid ning pumpavad techno-biidid. Venemaal sündinud, Tel Avivis elades reivipisikusse nakatunud, seejärel Berliini kolinud ning seal juba regulaarselt selliste ööklubide nagu Berghain ja ://about blank pulti sattunud Rubinstein otsib muusikas alati seda «erilist tunnet». Midagi, mida kogeda ise ning jagada kõigi nendega, kes tema setti kuulama on tulnud. «Kui muusika on õige, võid sa kõik muu unustada ning lihtsalt mitte millelegi mõtlemata tantsida. Minu jaoks on see parim tunne maailmas, miski, mis loob täieliku õnnetunde,» sõnab ta.

Kuna ISOLA ideeks on alati olnud pakkuda midagi kõikidele meeltele, saadavad ka seekordset pidu üritusele omaseks saanud visuaalid. Lisaks on HALLi suurde saali loodud mugav lebola-ala koos diivanitega, kus tantsimisele vahelduseks jalga puhata.

ISOLAle järgneb ka pühapäeva hommikul kell 8 algav järelpidu, kus mängivad õhtuni välja Hugo Mesi, Meelis Vili, Artur Lääts, Kaspar Kivilo ja Karl Erik Leik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles