Strych:9 andis välja uue videosingli

Kultuuritoimetus
Copy
Strych:9.
Strych:9. Foto: Rasmus Põld

Alles eelmisel kuul Eesti raskemuusika maastikku värske tuulega kõvasti raputanud Strych:9 andis välja uue visuaalidega varustatud singli «Everyone, Everything».

«Meie käest on viimase kuu jooksul pea igapäevaselt küsitud, et millal uut muusikat või plaati oodata võib. Pean nentima, et täispika albumi saabumiseni tuleb veel natukene kannatust varuda, kuid otsustasime juba nüüd uue singli, mida ka meie debüütkontserdil kuulda saab, välja anda. Kahtlemata on meie heliloomingu ampluaa raskemuusika kontekstis väga lai: kui eelmine singel «Sacrifice» tõi esile selle külje, mis väljendas enim bändi kiindumust industriaalmuusika vastu, siis järgmine lugu «Everyone, Everything» võtab hästi kokku death metal'i mõju meie helipildile,« sõnas bändi kitarrist Ants Reiu.

Strych:9 on 2018. aastal Tartus asutatud viieliikmeline raskemuusikat viljelev grupeering, mille muusikat iseloomustab omapärane segu nu-, death- ja industrial metal'ist. Äsja avaldatud singel «Everyone, Everything» on osaks peagi saabuvalt debüütalbumilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles