Sel reedel esinevad Sõpruse kinos Mauno Meesit ja Ocean Districts

Kultuuritoimetus
Copy
Ocean Districts
Ocean Districts Foto: Kaader videost

«GROM_LIVE» on järgmisel aastal toimuva uue linnafestivali GROM ideed kandev ürituste sari. Sarja raames toovad korraldajad teieni põnevaid kodumaiseid ja rahvusvahelisi artiste, pakuvad võimalust reisida žanripiiride vahel ning viivad ka kohtadesse, kus ei ole tavaks kontserte korraldada. 23. oktoobril kutsub GROM teid legendaarsesse Kino Sõprusesse, kus samal õhtul astuvad lavale helilooja ja kitarrist Mauno Meesit koos bändiga ja atmosfääriline instrumentaalne post-metal bänd Ocean Districts.

Mauno salvestab hetkel oma uut albumit ning Ocean Districts valmistub stuudiosse minekuks. Enne, kui saadame mõlemad artistid keskenduma oma uute plaatide ilmutamisele, avaneb meil võimalus korraks piiluda muusikute loomeprotsessi ja kuulda uute lugude esmaettekannet mõlemalt artistilt.

Koos Meesitiga astuvad Kino Sõpruse lavale Tiit Kikas viiulil ja Jaagup Tormis trummidel. Ocean Districtsi jaoks on «GROM_LIVE» sarja esinemine bändi selle aasta ainuke eksklusiivne kontsert ning rohkem kontserte neil enne plaadi ilmumist plaanis pole.

Nii nagu selline koht nõuab, luuakse artistidele reaalajas visuaalne show, mida kuvatakse suurele kinoekraanile ja publik saab seda kõike nautida mugavas punases samettoolis istudes. Kino ekraanile teeb visuaale Alyona Movko.

Istekohtadega kontserdile on müügil ainult 228 piletit. Kohapeal on hinnaks 20€, eelmüügist vaid 15€:

???????:

??:?? - ?????

??:?? - ????? ??????

??:?? - ????? ?????????

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles