Lauljatar Tanja esitleb uut raamatut

Kultuuritoimetus
Copy
Tanja Mihhailova-Saare raamat «Tanja. Milles on süüdi taburet?»
Tanja Mihhailova-Saare raamat «Tanja. Milles on süüdi taburet?» Foto: Raamat

Raamatulettidele on jõudnud Tanja Mihhailova-Saare raamat «Tanja. Milles on süüdi taburet?», mis räägib loo tema värvikast teekonnast Eesti meelelahutusmaailma tippu. 

Tanja Mihhailova-Saar on üks vähestest artistidest, kes vaatamata oma vene taustale ja korralikule aktsendile on saavutanud Eesti meelelahutusmaailmas kindla ja austusväärse koha. Nüüd on tal värskelt ilmunud inspireeriv raamat «Milles on süüdi taburet?», kus ta avameelselt oma pikast teekonnast, väljakutsetest ja seiklustest räägib.

«Mul on selline moto, et kõik, mis juhtub, juhtub põhjusega. Pärast saad aru, et ka esmapilgul negatiivsed asjad juhtusid sellepärast, et su ellu saaks tulla midagi palju paremat!» ütleb Tanja Mihhailova-Saar temale omase optimismi, särtsakuse ja enesekindlusega.

Siiski pole kogu tema teekond olnud täis sära ja enesekindlust, austust ja sooja vastuvõttu. Kohtla-Järve tüdrukuna on ta pidanud end korralikult tõestama, jääma truuks oma unistustele ning sihikindlalt liikuma sinna suunas, kuhu tema süda juba lapsest saati tõmbas – lavale. «Käige oma unistuste järgi, siis on kõik võimalik!» ütleb Tanja innustuseks kõikidele, kes kahtlevad oma unistustes ega julge põikpäiselt nende poole pürgida.

Tanja on julgustav näide sellest, et rahvusel, nahavärvil ja päritolul pole vahet – kui sul on unistus ja piisavalt sihikindlust, siis saab see teoks! See on inspireeriv lugu Eesti ühe armastatuima naisartisti unistuste täitumisest. Raamatus saavad sõna ka Tanja sõbrad ja teekaaslased, kes on olnud tema kõrval nii heas kui halvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles